U bent hier:

Home
Header

Persoonlijk ontwerp grafmonument

Een persoonlijk ontwerp voor een grafmonument ter nagedachtenis kan bijdragen aan het verwerken van het verdriet en om het een plekje te kunnen geven in uw hart. Klover gedenktekens is een betrouwbare partner wanneer het gaat om een persoonlijk ontwerp voor een grafmonument.

In een persoonlijk gesprek met u zullen wij uw wensen en voorkeuren ten aanzien van het ontwerp voor een grafmonument inventariseren. Na dit gesprek gaan wij aan de slag met het ontwerp. Daarna heeft u alle tijd om te doen beslissen of het geheel aan uw wensen voldoet. Het werken met natuursteen hebben onze medewerkers prima in de vingers. Wij beschikken over een eigen steenhouwerij waar we werken met de modernste apparatuur. Tevens leiden wij onze medewerkers zelf op, zodat u bent verzekerd van een prachtig, uniek en persoonlijk ontwerp voor uw grafmonument. Alles is mogelijk, van vorm tot steensoort en van bewerking tot belettering.

Om een idee te krijgen van ons werk bent u van harte welkom in onze monumententuin te Hardinxveld Giessendam. Hiervoor kunt u het beste een afspraak maken zodat wij alle tijd voor u hebben. Voor meer informatie over een persoonlijk ontwerp voor een grafmonument kunt u altijd contact met ons opnemen.

Kijk ook eens op:

Grafstenen kind
Grafstenen kinderen
Grafzerk van natuursteen
Kindergraf
Ontwerpen grafsteen
Persoonlijk ontwerp grafmonument
Persoonlijk ontwerp grafsteen
Zerk bestellen
Zerken bestellen
Zerken ontwerpen
Zerk kopen
Zerk ontwerpen