U bent hier:

Home
Header

Gedenksteen

Een gedenksteen uitzoeken voor op het graf van uw dierbare is iets wat niet gemakkelijk is. Daar hebben wij van Klover gedenktekens dan ook alle begrip voor. Klover is al jaren gespecialiseerd in het maken van gedenkstenen van natuursteen. Wij helpen u dan ook graag met het uitzoeken van een mooie gedenksteen, welke volledig voldoet aan uw wensen.

Wilt u graag een geheel eigen ontwerp uit laten werken van een gedenksteen, dan staan onze medewerkers voor u klaar. Wij gaan met u bespreken wat uw wensen zijn, waarna wij het ontwerp voor de gedenksteen uit zullen werken. Dit ontwerp zullen wij u vervolgens laten zien, zodat u kunt beslissen of wij over kunnen gaan tot het verwerken van het ontwerp tot een mooie en persoonlijke gedenksteen of eventuele aanpassingen.

Wilt u eerst wat ontwerpen bekijken om een idee te krijgen wat voor gedenksteen het beste bij uw wensen past, dan bent u altijd welkom in onze monumententuin te Hardinxveld Giessendam, alwaar u diverse ontwerpen kunt bekijken.

Voor het maken van een afspraak of vragen over een gedenksteen kunt u contact met ons opnemen per telefoon (0184 – 641 869) of per e-mail ( klover@vasto.nl ).

Kijk ook eens op:

Grafstenen kind
Grafstenen kinderen
Grafzerk van natuursteen
Kindergraf
Ontwerpen grafsteen
Persoonlijk ontwerp grafmonument
Persoonlijk ontwerp grafsteen
Zerk bestellen
Zerken bestellen
Zerken ontwerpen
Zerk kopen
Zerk ontwerpen